Hörmann garagepoorten

Garagepoorten

Een garagepoort is meer dan een toegangsweg tot uw garage; het is een verlengstuk van uw huis en draagt bij aan de eerste indruk van uw woning. Bij Nesa Home in Scherpenheuvel begrijpen we dit volledig en daarom zijn we er trots op om garagepoorten van het topmerk Hörmann aan te bieden.

Sectionaalpoorten

Esthetiek ontmoet functionaliteit in onze reeks Hörmann sectionaalpoorten. Deze innovatieve garagepoorten schuiven verticaal omhoog en nemen zo minimale ruimte in beslag, wat ze bijzonder geschikt maakt voor kleinere garages of opritten. Veiligheid en isolatie zijn ingebouwd, met geavanceerde vergrendelingsmechanismen en hoogwaardige materialen die uw garage warm in de winter en koel in de zomer houden. Kies uit een verscheidenheid aan stijlen en afwerkingen om de look van uw huis compleet te maken.

Kantelpoorten

Voor diegenen die de voorkeur geven aan een tijdloos ontwerp, bieden onze Hörmann kantelpoorten een betrouwbare en stijlvolle keuze. Vervaardigd met de nieuwste technologie en materialen, zijn deze poorten gebouwd om lang mee te gaan. Ze bieden een probleemloze bediening en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. De solide constructie en de veiligheidskenmerken zorgen ervoor dat uw huis en bezittingen altijd beschermd zijn.

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden.
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Mannenberg 38/A,
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Email: info@nesahome.be
Tel: 013 77 15 18

Openingsuren

Maandag open van 09h-15h
Dinsdag t.e.m. vrijdag open van 09h tot 18h
Zaterdag open van 08:30h-12:30h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven

Feestdagen in mei!

Gesloten op 1 mei, 9 t/m 12 mei en 20 mei.

info@nesahome.be