Brustor Overkappingen

Overkappingen

Ervaar het buitencomfort met onze veelzijdige reeks Brustor overkappingen bij Nesa Home in Scherpenheuvel. Of uw stijl nu strak en modern is, of elegant en traditioneel, wij hebben een overkapping die perfect bij uw levensstijl past.

Doekdak Overkappingen
Geniet van de zon, maar op uw voorwaarden. Onze Brustor overkappingen met doekdak bieden een flexibele schaduwoplossing, waardoor u de intensiteit van het zonlicht kunt regelen zoals u dat wilt.

Glasdak Overkappingen
Laat natuurlijk licht binnen zonder in te boeten aan comfort. Met een glasdak-overkapping van Brustor geniet u het hele jaar door van een vrij uitzicht op de hemel, terwijl u toch beschermd bent tegen de elementen.

Lamellendak Overkappingen
Voor de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit kiest u voor onze Brustor lamellendak-overkappingen. Reguleer licht en schaduw met gemak, terwijl u geniet van een modern design dat in elke buitenruimte past.

Deskundige Plaatsing
Ons ervaren team bij Nesa Home zorgt voor een professionele installatie van uw Brustor overkapping, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering.

3D Simulatie

Benieuwd naar hoe een terrasoverkapping eruit zou zien in jouw tuin? Met de handige Brustor 3D simulatie tool kan je jouw pergola simuleren. Dit is eenvoudig en helemaal gratis!

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden.
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Mannenberg 38/A,
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Email: info@nesahome.be
Tel: 013 77 15 18

Openingsuren

Maandag open van 09h-15h
Dinsdag t.e.m. vrijdag open van 09h tot 18h
Zaterdag open van 08:30h-12:30h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven

Feestdagen in mei!

Gesloten op 1 mei, 9 t/m 12 mei en 20 mei.

info@nesahome.be