Nesa Paardenboxen

Paardenboxen

Gevestigd in Scherpenheuvel, is Nesa Home uw betrouwbare partner voor alle soorten paardenboxen; van binnen- en buitenboxen tot luxeboxen en schuilhokken. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de ideale ruimte voor uw trouwe viervoeter.

Laat de installatie over aan de professionals. Ons deskundige team bij Nesa Home zorgt voor een soepele en zorgvuldige plaatsing van uw paardenbox, van het eerste contact tot de laatste afwerking. Geef uw paard de ruimte die het verdient.

Ons Aanbod

Binnenboxen

Ontworpen met zowel veiligheid als comfort in gedachten, bieden onze Nesa binnenboxen een beschutte en rustige omgeving voor uw paard.

Buitenboxen

Laat uw paard genieten van de buitenlucht zonder in te leveren op comfort. Onze Nesa buitenboxen zijn gemaakt om het hele jaar door de elementen te weerstaan.

Luxeboxen

Trakteer uw paard op een vleugje luxe met onze Nesa luxeboxen. Gemaakt met eersteklas materialen en oog voor detail, bieden deze boxen het nodige comfort.

Schuilhokken

Onze Nesa schuilhokken zijn de perfecte toevlucht voor uw paard tijdens slecht weer of gewoon voor wat rust en ontspanning.

Buitendeuren

Maak uw paardenbox compleet met onze selectie buitendeuren en vensters, ontworpen voor zowel functionaliteit als esthetiek.

Toebehoren

Van voerbakken tot hooiruiven, ontdek ons scala aan hoogwaardige toebehoren om het leven van uw paard zo comfortabel en praktisch mogelijk te maken.

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden.
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Mannenberg 38/A,
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Email: info@nesahome.be
Tel: 013 77 15 18

Openingsuren

Maandag open van 09h-15h
Dinsdag t.e.m. vrijdag open van 09h tot 18h
Zaterdag open van 08:30h-12:30h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven

Feestdagen in mei!

Gesloten op 1 mei, 9 t/m 12 mei en 20 mei.

info@nesahome.be