Sunprotection Brustor

Knikarmschermen en screens van Brustor

Knikarmschermen


De Brustor B25 knikarmschermen zijn een populair keuze voor effectieve zonwering en bieden zowel stijl als functionaliteit voor je buitenruimte. Deze schermen zijn uitgerust met een volledig gesloten cassette die zowel het doek als de mechanische componenten optimaal beschermt tegen weersinvloeden. De B25 is verkrijgbaar in drie varianten: Standaard, Elite en Prestige, die verschillen in windbestendigheid en robuustheid.

De B25-serie kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid in afmetingen, met breedtes tot 14 meter wanneer gekoppeld en een maximale uitval van 3,75 meter, afhankelijk van het model. Voor extra gemak kan de zonwering worden uitgerust met geavanceerde opties zoals LED-verlichting en gemotoriseerde volants, die extra privacy en bescherming tegen laagstaande zon bieden. De bediening kan gemakkelijk via een afstandsbediening of zelfs een smartphone-app, dankzij de compatibiliteit met Somfy systemen.

Deze schermen zijn niet alleen praktisch maar ook esthetisch aantrekkelijk en ontworpen om naadloos aan te sluiten bij verschillende architecturale stijlen. Ze zijn beschikbaar in diverse standaardkleuren, maar ook aanpasbare RAL-kleuren om perfect bij jouw woning te passen​

Screens

De Brustor screens zijn een uitstekende keuze voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties, dankzij hun veelzijdige installatiemogelijkheden voor inbouw en opbouw. Deze screens bieden effectieve zonwering, waardoor ze ideaal zijn voor het behouden van een aangename binnentemperatuur en het verminderen van energiekosten door minder airconditioninggebruik. 

Bovendien zorgen ze voor privacy terwijl natuurlijk licht wordt behouden, en beschermen ze interieur tegen UV-straling. Brustor’s screens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor ze aanpasbaar zijn aan elke architecturale stijl. De gebruiksvriendelijke bediening, vaak met gemotoriseerde opties, biedt extra comfort voor dagelijks gebruik.

Verandazonwering

Brustor biedt geavanceerde verandazonwering aan die perfect aansluit bij de variërende maten en vormen van veranda’s. Dankzij op maat gemaakte oplossingen kunnen zelfs de meest onregelmatige verandavormen effectief worden afgedekt. Brustor’s innovatieve uitschuifbare extensiesystemen verzekeren dat elke veranda, ongeacht de complexiteit, voorzien kan worden van effectieve zonwering. 

Deze aanpak maakt Brustor tot een marktleider in verandazonwering, waarbij functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen om comfort en stijl te garanderen. Met deze systemen biedt Brustor niet alleen bescherming tegen zon en hitte maar ook een verhoogde leefbaarheid en een esthetische meerwaarde voor elke verandaruimte.

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden.
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Mannenberg 38/A,
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Email: info@nesahome.be
Tel: 013 77 15 18

Openingsuren

Maandag open van 09h-15h
Dinsdag t.e.m. vrijdag open van 09h tot 18h
Zaterdag open van 08:30h-12:30h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven

Feestdagen in mei!

Gesloten op 1 mei, 9 t/m 12 mei en 20 mei.

info@nesahome.be