Nesa Tuinafsluitingen

Tuinafsluitingen

Bij Nesa Home in Scherpenheuvel zijn we trots om een uitgebreid assortiment tuinafsluitingen van het merk Nesa aan te bieden. Van klassieke draadomheiningen tot modernere afsluitingen in metaal of houtlook (kunststof), we hebben voor ieder wat wils.

Klassieke Draadomheiningen
Onze klassieke draadomheiningen van Nesa zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een traditioneel element toe aan uw tuin of erf. Deze duurzame keuze biedt veiligheid en zichtbaarheid in één.

Dubbelstaafmat hekwerken
Deze hekken, gekenmerkt door hun stevige constructie met parallelle staven, bieden niet alleen optimale beveiliging, maar voegen ook een modern en strak uiterlijk toe aan elk terrein. Dubbelstaafmat hekwerken  garanderen duurzaamheid en weerstand tegen de elementen.

Moderne Afsluitingen in Metaal of Houtlook
Voor de liefhebbers van een strakke en moderne esthetiek bieden we Nesa-tuinafsluitingen in zowel metaal als een houtlook (kunststof). Kies uit verschillende stijlen en afwerkingen om uw buitenruimte echt uniek te maken.

Veelzijdig en Duurzaam
Alle tuinafsluitingen van Nesa die door Nesa Home worden geleverd en geplaatst, zijn ontworpen om te voldoen aan hoge normen van kwaliteit en duurzaamheid. Met onze veelzijdige opties kunt u het perfecte hekwerk kiezen dat aan uw functionele én esthetische eisen voldoet.

Deskundige Installatie
Vertrouw op de ervaring en expertise van het Nesa Home team voor een vlekkeloze installatie van uw gekozen hekwerk. Van de initiële planning tot de uiteindelijke realisatie, we staan u bij elke stap bij.

Realisaties

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden.
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Mannenberg 38/A,
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Email: info@nesahome.be
Tel: 013 77 15 18

Openingsuren

Maandag open van 09h-15h
Dinsdag t.e.m. vrijdag open van 09h tot 18h
Zaterdag open van 08:30h-12:30h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven

Feestdagen in mei!

Gesloten op 1 mei, 9 t/m 12 mei en 20 mei.

info@nesahome.be