Nesa Tuinpoorten

Tuinpoorten

We maken onze poorten en tuinafsluitingen steeds op een compleet veilige en ecologisch verantwoorde manier. Alle grondstoffen die we gebruiken zijn EN-ISO gecertificeerd en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ook de bescherming en afwerking van poorten en tuinafsluitingen worden bij Nesa Home tot in de puntjes verzorgd. Zo zijn alle eindproducten voorzien van een duurzame corrosiewerende zinklaag. De kleur van de poort of het hekwerk wordt aangebracht door een ovengebakken polyesterpoeder coating. Deze methode voorziet elk kleinste hoekje van het eindproduct netjes en gelijkmatig van kleur. Daarnaast beschermt het uw poort tegen krassen en is het milieuvriendelijk.

Bij Nesa Home gaan we steeds voor nauwkeurigheid en vakmanschap van begin tot eind. Bij ons vindt u poorten in alle mogelijke stijlen. Van landelijke poorten tot strakke, moderne poorten. Elk poortmodel is bij Nesa Home verkrijgbaar als enkele poort, schuifpoort (op rail of vrijdragend) en hekwerk. Al onze poorten en hekwerken worden in België gemaakt door ervaren personeel. In juli 2018 kregen we hiervoor het authenticiteitslabel ‘HANDMADE IN BELGIUM’.

Kies voor het moderne gemak en de veiligheid van een geautomatiseerde poort. Onze geavanceerde poortautomatisaties bieden gebruikers het gemak van een naadloze, handsfree bediening gecombineerd met de zekerheid van hoogwaardige beveiliging. Of het nu gaat om een schuifpoort, draaipoort of garagepoort, onze geïntegreerde automatiseringssystemen verzekeren een soepele en stille werking.

Hebt u een eigen idee over het uitzicht van uw poort of hekwerk? Dan maken wij deze volledig op maat in Maaseik.

Realisaties

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden.
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Mannenberg 38/A,
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Email: info@nesahome.be
Tel: 013 77 15 18

Openingsuren

Maandag open van 09h-15h
Dinsdag t.e.m. vrijdag open van 09h tot 18h
Zaterdag open van 08:30h-12:30h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven

Feestdagen in mei!

Gesloten op 1 mei, 9 t/m 12 mei en 20 mei.

info@nesahome.be